Povečaj tekst  Pomanjšaj tekst  Natisni
Prva stran » Gradbena in obrtniška dela » Barvanje napušča

Barvanje napušča

Nudimo vam barvanje vseh vrst napuščev, barvanje nadstreškov, lesenih in kovinskih ograj.

Zakaj bi se odločili za obnovo vašega fabijona?

Če imate lesen napušč, ga je potrebno na nekaj let obnavljati (prebarvati), le tako les zaščitite pred zunanjimi dejavniki, kot so: dež, sneg, sonce in lesnimi črvi. Poleg zaščite je pomemben še en dejavnik, to je videz. Vaš objekt bo osvežen in prijetnejši na pogled. Če bi si želeli poživeti celotni objekt, bi se odločili še za barvanje fasade in vaša nepremičnina bi navidez postala skoraj kot nova.

Kako poteka obnova vašega napušča?

Po predhodnem naročilu termina se na vašem objektu srečate z našim strokovnjakom. Najprej se zapišejo mere vašega opaža, saj vam le tako lahko sestavimo predračun. Nato se z nami s pomočjo barvne lestvice odločite za barvo fabijona. Les na vaši hiši je lahko pobarvan z večkot 240 različnimi odtenki barv priznanega proizvajalca barv Weber. V nekaj dneh vam pošljemo popoln predračun za vaš objekt. Ko se odločite za barvanje vašega napušča, se dogovorimo o terminu izvedbe. Delo zaključimo v roku 2-3 dni, v primeru večjega obsega pa se za kak dan podaljša.

Kako poteka delo?

Najprej se zaščitijo okna, vrata in tla, zato da se ob barvanju fabijona le-ta ne umažejo. Opaž se rahlo obrusi kjer je potrebno, saj se barva lažje vpije. Običajno se les pobarva dvakrat, odvisno od tega za kateri odtenek ste se odločili oz. kakšna je bila predhodna barva opaža. Ko je vaš fabjon pobarvan, se samo odstrani zaščita in tako je naše delo zaključeno. Na koncu se skupaj z vami ogledamo vaš novi napušč, kjer nam poveste mnenje o naši storitvi.

« nazaj na Gradbena in obrtniška dela

Brezplačno svetovanje

Vprašaj arhitekta - brezplačni nasvet

Megamatrix d.o.o.
Begunjska ulica 5, 4000 Kranj

Telefon 041 570 957

Email info@megamatrix.si

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se